2E COENTUNNEL

De bouw van de Tweede Coentunnel en uitbreiding van de infrastructuur van de A10 en A8 zorgen samen voor een betere bereikbaarheid van de noordelijke Randstad. De huidige Coentunnel wordt na openstelling van de nieuwe tunnel gerenoveerd zodat deze aan de gewenste tunnelveiligheid voldoet en nog jaren mee kan.

Het project is door Rijkswaterstaat in de vorm van een DBFM (Design, Built, Finance & Maintain) contract gegund aan Coentunnel Company B.V.. De werkzaamheden D&C zijn door Coentunnel Company B.V. gegund aan Coentunnel Construction VOF, een aannemerscombinatie bestaande uit Dura Vermeer, Besix, CFE, Vinci en TBI. 


205976


Vanwege de complexiteit van zowel de (DBFM)-overeenkomst alsmede de omgeving en de werkzaamheden wordt de organisatie continu ondersteund door een contractteam bestaande uit hoofd contract zaken, contractmanager en medewerkers contractzaken. De contractmanager is verantwoordelijk voor het bewaken van de contractuele rechten en plichten, adviseren en het begeleiden van de organisatie, het verzorgen en in stand houden van een open en professionele communicatie met de Opdrachtgever.

Een medewerker van ECPM vervuld deze functie contractspecialist sinds 2008.